logo
nemad-groep-slide-01.jpg
nemad-groep-slide-02.jpg
nemad-groep-slide-03.jpg
 

Nemad Groep

 

Uw voorraad, onze zorg!

Bevestigingsartikelen, gereedschappen, machines en persoonlijke beschermingsmiddelen kunt u tegenwoordig overal kopen. Maar waar vindt u een betrouwbare leverancier die u toegevoegde waarde biedt?

Al meer dan 35 jaar is de Nemad Groep leverancier van bevestigingsartikelen, verspanende gereedschappen, handgereedschappen, elektrische gereedschappen, machines en van producten en diensten om uw medewerkers te beschermen tegen arbeidsrisico's. Een leverancier die op een persoonlijke en betrokken manier met u meedenkt en u in alle manieren met haar leveringsprogramma ontzorgt.

 
 

Een technische groothandel met specialisten in huis!

Ontstaan in 2000 door het samengaan van specialist in bevestigingsartikelen Nemad en technische groothandel voor bouw en industrie IJzerhandel Hofman binnen de Nemad Groep.

Zaken doen met Nemad Groep geeft u de mogelijkheid direct zaken te doen met de specialist in bevestigingsartikelen Nemad in combinatie met het brede assortiment van een technische groothandel voor Bouw en Industrie Nemad Hofman. Kennis van specialisten gekoppeld aan de logistieke dienstverlening van een breed pakket leverancier met logistieke - en automatiserings maatwerkoplossingen afgestemd op uw behoeften en situatie.

Door de nadruk te leggen op kennis, kwaliteit, flexibiliteit en een persoonlijke service, bouwen wij niet alleen in de regio Rijnmond aan lange termijnrelaties met onze klanten, maar bedienen we zowel de gehele Nederlandse- als ook de Internationale markt.

 

Nemad, een technische groothandel waar uw belang voorop staat!

 
 

 

 

 

 

Het laatste nieuws

 
 
Resource Boxen
Laad meer
Anti-dump heffing op bevestigingsartikelen uit China

Europese Commissie besluit tot anti-dumpheffingen op bevestigingsartikelen uit China

op 17 februari heeft de Europese Commissie een verordening gepubliceerd die antidumpingheffingen oplegt op bepaalde ijzeren of stalen bevestigingsmiddelen die uit China worden geïmporteerd. De heffingen zijn vastgesteld tussen 22,1% en 86,5%. De maatregelen volgen op een onderzoek waaruit bleek dat er sprake was van aanzienlijke dumping op de markt, waarbij de Chinese invoer de Europese verkoopprijzen zwaar onderbood en daardoor schade toebracht aan de Europese bevestigingsartikelenindustrie.

 

Bevestigingsartikelen zijn essentiële elementen voor een grote verscheidenheid aan industrieën, van eenvoudige schroeven in "doe-het-zelf"-kits tot hoogwaardige toepassingen in de auto-, luchtvaart- en elektrische industrie. De bevestigingsmiddelenindustrie in de EU is goed voor 3,2 miljard euro, waarvan een tiende uit China wordt geïmporteerd. EU-producenten van bevestigingsmiddelen, meestal kleine en middelgrote ondernemingen, bieden werk aan meer dan 20.000 mensen in heel Europa in landen als Italië, Frankrijk, Duitsland, Polen, Kroatië, Zweden en Spanje.

Link https://trade.ec.europa.eu/doclib/press/index.cfm?id=2362

 

Laad meer
ISO9001 & ISO14001 hercertificatie Nemad Groep voor drie jaar
Laad meer
 
 

Nieuwsbrief ontvangen?

Schrijf u in en ontvang onze nieuwsbrief

Nieuwsbrief