logo
nemad-groep-slide-01.jpg
nemad-groep-slide-02.jpg
nemad-groep-slide-03.jpg
 

Technische groothandel met specialisten in huis!

 

Over Nemad Groep

 

Nemad Groep is een technische groothandel met verschillende specialismen in huis.

 

De groep bestaat uit:

  • Nemad BV, specialist in bevestigingsartikelen
  • Nemad Hofman BV, technische groothandel voor bouw en industrie
  • Nemad Maritime Safety, specialist in reddingsvesten, droogpakken, overlevingspakken, reddingsvlotten, EEBDs,  SCBAs en Solas erkend servicestation
  • Nemad Divequipment, specialist in duikbenodigdheden.

 

Zaken doen met Nemad Groep geeft u de mogelijkheid om direct zaken te doen met specialisten, maar ook gebruik te maken van het brede productenpakket van de technische groothandel voor bouw en industrie Nemad Hofman BV.

Op één adres kunt u terecht voor een breed assortiment aan bevestigingsartikelen, ijzerwaren, chemische producten, verspanende-, hand-, electrische gereedschappen, machines, klimmaterieel, hang- en sluitwerk, bouwbeslag en persoonlijke beschermingsmiddelen met logistieke en automatiserings maatwerkoplossingen afgestemd op uw specifieke situatie, wensen en eisen.

 

In onze dagelijkse praktijk overtuigen wij onze klanten graag van onze kernwaarden: service, flexibel, kwaliteit en persoonlijk.

 

 
 

Nemad Bevestigingsartikelen, oorspronkelijk gevestigd aan de Voorhaven in Delfshaven Rotterdam is al sinds 1974 een begrip in bevestigingsartikelen.

Nemad is een voorzetting van de activiteiten op het gebied van bevestigingsartikelen van NV Handelmaatschappij v/h Overbeek Co.


Om aan de groei te voldoen verhuisde het bedrijf in 1983 naar het industrieterrein 's-Gravelandsepolder in Schiedam.

 
 

In 2001 zijn de activiteiten van Nemad Bevestigingsartikelen en Nemad Hofman Technische Groothandel gecentraliseerd  op het huidige adres aan de Fokkerstraat 525/Plesmanstraat 60 te Schiedam.
 

Op 1 januari 2013 heeft Nemad Divequipment het pand betrokken aan de Fokkerstraat 511.

 

Op 1 juli 2016 heeft het Nemad Maritime Safety keuringsstation het pand betrokken aan de Fokkerstraat 513.

 
 

In september 2017 is de nieuwbouw uitbreiding aan de Plesmanstraat 58 opgeleverd.

 

Sinds september 2018 is een keuringsstaion van Nemad Maritime Safety gevestigd aan de Ankerstraat 10 te Oostende, België.

 

Met ingang van 1 december 2018 zijn de activiteiten van Breman's Borstel en Kwastenfabriek overgenomen en het pand aan de Plesmanstraat 56.

 

Plesmanstraat 58 2017
 
 

Toekomst

 

Nemad investeert niet alleen in het eigen bedrijf, maar investeert ook maatschappelijk betrokken in de directe omgeving met projecten gericht op opleiding, arbeid, sport en gezondheid vanuit de bedrijfsfilosofie dat het lange termijn belang van alle betrokken partijen een gemeenschappelijk belang is.

 

Nemad, een technische groothandel waar uw belang voorop staat!

 
 

Nieuwsbrief ontvangen?

Schrijf u in en ontvang onze nieuwsbrief

Nieuwsbrief