logo
nemad-bevestigingsartikelen-slide-01.jpg
nemad-bevestigingsartikelen-slide-02.jpg
nemad-bevestigingsartikelen-slide-03.jpg
 

Nemad Bevestigingsartikelen

 

Sinds 1974 een begrip in bevestigingsartikelen

Al sinds 1974 levert Nemad bevestigingsartikelen. Daardoor kunnen wij terugvallen op onze jarenlange kennis en ervaring en op een groot netwerk van betrouwbare leveranciers. Hierdoor is  Nemad een betrouwbare partner voor haar klanten met kennis van complexe bevestigingsoplossingen.

Dankzij ons brede en diepe assortiment van DIN en ISO genormaliseerde bevestigingsartikelen kunnen wij een grote verscheidenheid aan bevestigingsartikelen direct uit voorraad leveren.

Met onze kennis en expertise bedienen wij o.a. de metaalverwerkende industrie, machine en apparatenbouw, transportmiddelen industrie, kranenbouw, scheepsbouw, scheepsreparatie, offshore, shipchandlers en industriële onderhouds- en montagebedrijven.

 
 

Assortiment en Specials

Naast ons zeer ruime assortiment metrische artikelen in ijzer, staal, roestvaststaal en messing, hebben wij ook een ruim assortiment niet-metrische (inch, UNC, UNF, BSW) bevestigingsartikelen op voorraad.

Ook op het gebied van niet-standaardartikelen bieden wij vele mogelijkheden. Waar anderen leveranciers afhaken als uw aanvraag uitdagend wordt, gaat Nemad verder!

 

 Naast “in-huis” faciliteiten om bestaande artikelen te modificeren hebben wij ook zeer veel (snelle) mogelijkheden voor het fabriceren van artikelen volgens tekening in alle gewenste materialen en kwaliteiten. Ook hierbij hanteren wij geen minimale afnamen, maar kunt u afgepast bestellen, verpakt, gelabeld en geëtiketteerd met uw project, tekening- en positienummers. Terugvallend op onze jarenlange ervaring en professionele netwerk bieden wij u een oplossing op maat.

 

Ook voor uw specials is Nemad Bevestigingsartikelen het juiste adres!

Nemad Bevestigingsartikelen Assortiment & Specials
 
 

Kwaliteit

Naast dat ons kwaliteitssysteem ISO 9001 is gecertificeerd, werken wij ook met leveranciers die ISO 9001 zijn-gecertificeerd. Dit betekent dat wij kunnen garanderen dat er producten geleverd worden die voorzien zijn van een EN-ISO 10204 3.1 of 3.2 certificaat met certificerende instanties naar keuze, zoals Lloyd’s, DNV of Tϋv.

Nemad Kwaliteit ISO gecertificeerd
 
 

Indirecte kosten besparen

Door veel bedrijven wordt nog steeds gedacht dat de inkoopkosten van ingekochte bevestigingsmiddelen en supplies ophouden bij de voordeur, terwijl dan pas de echte kosten beginnen! In de praktijk wordt namelijk slechts 20% van de kosten ingekocht en 80% wordt hieraan toegevoegd door handling, voorraad houden en afschrijving op voorraden. Nemad maakt graag servicelevel afspraken met u om uw indirecte kosten te verlagen!

 

Verpakken & Aftellen

Wij verpakken de artikelen geheel conform uw speciale wensen, waarbij elke collo kan worden voorzien van uw specifieke markering. Hoe vaak loopt u langs uw magazijnvoorraad en ziet u nauwelijks beweging in sommige locaties? Bij ons kunt u uw bevestigingsartikelen bestellen op project, tekening- en positienummer, afgeteld, verpakt en gelabeld en wordt u niet gedwongen standaard (grote) verpakkingseenheden af te nemen. Zo voorkomt u onnodig kapitaalsbeslag, hoge kosten en lage omloopsnelheden in uw voorraden.

 

Bestelgemak

Met de Nemad online catalogus en Nemad Barcode-ordering kunt u op een efficiente manier orders samenstellen en verzenden. Door gebruik van een barcodescanner kunnen dure en foutgevoelige handmatige handelingen tot een minimum beperkt blijven. Dit draagt bij aan het reduceren van uw indirecte kosten!

 

Voorraadbeheer en aanvulling

Als logistieke partner kunnen wij u helpen bij het inrichten en etiketteren van uw magazijn en het bepalen van assortiment, voorraadhoogtes en aanvulgraden.

 Ook het aanvullen op magazijn- of productielocatie kunnen onze medewerkers voor u verzorgen.

 

Uw voorraad, onze zorg!

 
 

Nieuwsbrief ontvangen?

Schrijf u in en ontvang onze nieuwsbrief

Nieuwsbrief