logo
nemad-technische-groothandel-slide-01.jpg
nemad-technische-groothandel-slide-02.jpg
nemad-technische-groothandel-slide-03.jpg
 

Nemad Technische Groothandel

 

Groothandel met specialisten in huis!

Nemad Hofman technische groothandel voor bouw en industrie onderscheidt zich door:

 

Persoonlijke service

Een vast contactpersoon die bekend is met uw behoeften. Naast een bijzonder duidelijke, efficiënte en prettige werkwijze, is dat tevens de meest optimale structuur. Tenslotte kunt u met al uw vragen bij één en dezelfde persoon terecht die snapt wat voor u van belang is!

 

Kennis

Producten snel kunnen leveren is belangrijk, maar de toepassingsgebieden hiervan kennen is minimaal zo belangrijk. Door te streven naar continue verbetering worden onze medewerkers bijgeschoold om van alle ontwikkelingen in de markt op de hoogte te blijven. Daarnaast kunnen zij terugvallen op een interne organisatie waar een exceptionele hoeveelheid aan kennis en expertise aanwezig is.

 
 
 
 

Flexibiliteit

Door korte interne lijnen kunnen we flexibel inspelen op uw vragen en behoeften. Bij het leveren van de artikelen houden we altijd één gedachte in het achterhoofd, dat is dat het werk nooit stil mag komen te liggen omdat u een artikel niet in huis heeft.

 

Digitale bestelmogelijkheden

Steeds meer klanten van de Nemad Hofman BV maken gebruik van onze “Webshop”. Dit is het ideale bestelsysteem bij uitstek voor klanten die werken op één of meerdere locaties. U kunt 24 uur per dag uw order invoeren, uw orderhistorie bekijken of ons assortiment raadplegen voor de actuele prijzen. Daarnaast is het mogelijk om uw bestelling door middel van een handscanner in te lezen vanaf uw magazijnlocaties.

 

Kwaliteit

Nemad technische groothandel vindt het van groot belang dat de kwaliteit die zij levert ook volledig wordt gewaarborgd en kan worden aangetoond door onafhankelijke partijen. Nemad Hofman BV is Lloyds ISO9001: 2008 en ISO14001 gecertificeerd.

 
 

Nieuwsbrief ontvangen?

Schrijf u in en ontvang onze nieuwsbrief

Nieuwsbrief