Nemad Groep is sinds 2008 een betrokken sponsor van Sparta Rotterdam. Met ingang van het komende seizoen zal de Nemad Groep, met haar bedrijven Nemad Bevestigingsartikelen en Nemad Hofman Technische Groothandel, toetreden als Official Partner Jeugdopleiding.

Fred Blum, algemeen directeur van Nemad: "Ondanks de prestaties van het eerste elftal is Sparta Rotterdam meer dan alleen het vlaggenschip. Sparta vertegenwoordigt voor de regio ook een belangrijke functie als oudste betaald voetbalclub van Nederland. De Jeugdopleiding van Sparta behoort tot de beste van Nederland en heeft in 2009 nog de Rinus Michels Award gewonnen voor Beste Jeugdopleiding van Nederland. Vele spelers uit de Eredivisie zijn afkomstig uit de opleiding van Sparta."

 
 

Namens Sparta Rotterdam reageert Pascal Jansen zeer positief over de nieuwe Official Partner voor de Jeugdopleiding."Onze jeugdopleiding neemt haar verantwoordelijkheid voor de ontwikkeling van het voetbal in de regio. Zo werken we samen met een aantal grote en toonaangevende clubs uit het amateurvoetbal. Sporten, en zeker een teamsport zoals voetbal, leert kinderen al op jonge leeftijd het belang van een gezamenlijke sportieve inspanning om doelstellingen te bereiken."

Sparta Rotterdam heeft in samenwerking met Nemad ook een clinic georganiseerd bij VV Nieuwenhoorn. Mede naar aanleiding van deze positieve contacten en de betrokkenheid van Nemad bij de ontwikkeling van jong talent is besloten dat de samenwerking zal worden gecontinueerd als Official Partner van de Sparta Jeugdopleiding.