logo
nemad-divequipment-slide-01.jpg
nemad-divequipment-slide-02.jpg
nemad-divequipment-slide-03.jpg
 

Nemad Maritime Safety

 

Veilig werken bij water

Het werken langs, boven, op of onder water gaat gepaard met risico’s. Iedere werksituatie is uniek, zeker in een omgeving met water, waardoor ook de te nemen voorzorgsmaatregelen specifiek zijn voor de werksituatie. Denk bijvoorbeeld aan werken op hoogte boven water. 


Als partner van bedrijven met waterwerkzaamheden is Nemad Maritime Safety / Nemad Divequipment een voorraadhoudende partner met een breed pakket aan gespecialiseerde beschermende oplossingen, zoals een breed assortiment doorwerkkleding, valbeveiliging, redvesten, reddingsvlotten, persoonlijke beschermingsmiddelen, oppervlaktewater-
reddingsmiddelen en duikartikelen voor scheepvaart, offshore, brandweer, marine en recreatieve en professionele duikers.

 
 

Totaal leverancier

Nemad Maritime Safety vertegenwoordigt als distributeur toonaangevende merkfabrikanten en het zeer brede totaalpakket aangevuld met eigen merk producten, is zorgvuldig samengesteld en geselecteerd. Nemad Divequipment voert een eigen productlijn genaamd Impact van accessoires en gangbare artikelen, aangevuld met de (exclusieve) vertegenwoordiging van internationale merken zoals Ocean Safety, Typhoon, Tecline/Scubatech, Bright Weights, Ammonite System en Bestdivers.

Een uitgebreid dealer en service netwerk heeft als doel u direct te adviseren en betrouwbare service en ondersteuning te geven. Meer informatie met dealer en verkoopadressen vindt u op de Nemad Maritime Safety website en de Divequipment website

 
 

Service organisatie

Niet minder belangrijk zijn ondersteunende diensten
die Nemad Maritime Safety / Nemad Divequipment levert, zoals onderhoud, reparatie en keuring met een eigen servicewerkplaats. Nemad hecht veel waarde aan langdurige relaties, zowel met fabrikanten als met klanten. Door te investeren in kennis en kwaliteit kan Nemad haar dienstverlening optimaal blijven afstemmen op de wensen en eisen van de klant.
Of het nu gaat om maritieme kleding, redvesten, drijf- en droogpakken, industriële persoonlijke beschermingsmiddelen of veiligheidsmaterialen. Met onderhoud en de vereiste keuringen, verzekert u zich van goed werkende persoonlijke beschermingsmiddelen.

 

Maatwerk

Voor klanten met specifieke eisen en wensen hebben wij de mogelijkheden om klanteigen oplossingen te laten maken afgestemd op de specifieke werksituatie, de gewenste ergonomie en in de eigen huisstijl.

 

Nemad Divequipment Maatwerk
 
 

Nieuwsbrief ontvangen?

Schrijf u in en ontvang onze nieuwsbrief

Nieuwsbrief